colour of love... rain

В Дожде не видно Слез... Он обретает Нас*...

........................... no one knows, when love is real,
........................... that colour change, how I feel...

© Olga Karpilova  «color of love...»
_______________________________
*  - LOVE... ;;


Рецензии