Багата душа на красу
Що їх із душі промовляєш.
Душа ж бо коханням пала…
Та не завжди цього помічаєш.
Багата душа на красу,
Треба вміти її розкривати…
В собі я красу цю несу,
Та не вміють її цінувати.
Краса у душі хай живе,
Хай квітне вона буйним цвітом.
Життя , наче човен пливе…
Душа , мов волошка між житом.
Краса у душі , наче цвіт ,
Та квітне душа від кохання.
Щоб квітла впродовж усіх літ,
Й щоб кохала , неначе востаннє.
29.10.2019 р.
Свидетельство о публикации №119103000624