В тебе губи - кольору кави
П'ю і п'ю – мов лечу за межу...
Я люблю твою каву ласкаву,
та нікому про це не скажу.
Колір кави – не вельми яскравий,
але кава твоя – не для гри.
В тебе й очі – кольору кави...
Я злітаю у ці кольори –
ніжні, лагідні і солодкаві.
І щасливіє серцебиття...
В тебе – очі кольору кави,
в мене кольору кави – життя...
Свидетельство о публикации №119102909254