Нiч в театрi

Ніч приходить…
За кулісою,
сонних ляльок заколисує.
Щеня,
Шут,
Сміливий Птах.
Усе тепер на гачках ...
Ах ...
Висять вони сестрички,
немов прості рукавички,
у тиші, до нових днів.
Б'є годинник.
Добрих снів.


Рецензии