Ц лунок в душу
Написалась поезія
не сонце
не свічка
не сонячний зайчик
не...
і де?
а підсвічує день!!
і таке самосвітне
це чудо
чи Божеє світло
а на протязі дня
саме проотягом дня
день тріпоче як ввірений
в райських піснях!
день лепече!
мов його цілувала
якась Божа воня
запам’ятає навіки серце
що цей світ
на мить
Бога прийняв!..
28.10.2019,
день
Свидетельство о публикации №119102903620