Дзв нка печаль

         Дзвінка печаль

 
Печаль за світлою Любов’ю!
Вже з серцем розтопленим
й з болем!
і  десь багато слів — і що?
їх тягне в очезаглядання
й — тремтять   —
Боже, храни кохання
Боже! де Ти це ми
де Ти і ми  палання
й тремтять —
а ось слова  —
це загасання??


...Та говоріння серцем!!
можна нам
розпалювать чекання!
Боже  — вірне Око!


А ви зробіть півкроку
від мороку
й мороки
ох я за ногу потягну —
й верну всіх
в Небо
і в поезію верну!!

28.10.2019


Рецензии