Сповiдання
Зриває осінь перші пелюстки.
А я не хочу старості в коханні,
А я б лишилась в юні, залюбки.
Уже й сніги просіялися в коси,
Та я чекаю пісні солов*я.
Травневих квітів у весняних росах -
То все ще хоче молодість моя.
Чекання, сподівання, мріі
Десь погубились, десь,таки, збулись.
На долю нарікати я не смію,
Бо вже здійснилось мріяне колись.
Бентежать душу світанкові зорі.
Це означає: я ЩЕ молода, я ЩЕ чутлива
В радощах і в горі!
В життєвій річці тепла ЩЕ вода.
Літа? А що літам тим треба?
Піднятись вгору зграєю птахів,
Щоб піснею летіти з неба,
Чи, може, впасти каменем гріхів?
Усе було таким, як має бути.
Що буде далі? Знаю і про те.
Метіллю крилець від п*янкоі рути
Мене любов вечірня замете.
Я підкорюся ій - останній миті-
В жіночій суті велично права.
ЛЮБОВ і ЖІНКА... вічно будуть злиті.
Ці найдорожчі у житті слова.
Свидетельство о публикации №119102805199