ПЪРО ОО ВО ОД - НИ ИК!!!

СЪТЕ НА Аа!!!...                (ИК - КИ)

   -  Ии - ВЪРЕ Ее МЯ!!!... -                (ИН - НИ)

ДО ОО МА!!!...                (ОД - ДО)

   -  ВО ОО ЛЯ!!!... -                (ОВ - ВО)

ЛУ ЧИ Ии!!!(ОО)... - ЭН ЭР ГИИ!!!(РО)...                (РО ОО)               

   -  ПИ ИК!!!(Ъ)... ПУ УС ТО ОО ТЫ Ыы!!!(П)... -                (ПЪ)

ТЫ Ыы!!!...

    -  ПЪРО ОО ВО ОД - НИ ИК!!!... -

ТЫ Ыы!!!...

    -  Ии МЯ Яя!!!...                (НИ ИК)

    -  ПЪРО ОО ВО ОД!!!... -

ДА АР!!!(Ь) -  МЫ ЫС ЛИ Ии!!!(М)...                (МЬ)

    -  ЕС МЬ!!!... -                (ЕС)

ТЫ Ыы - МИ ИГ!!!...                (ЕС МЬ =  ЙЕ)

    -  ЛЕ Ее ТИ Ии!!!... -                ( - ЙЕ - ЙЕ - ЙЕ -)

       ИИ    


Рецензии