Си гупсысэ
Зи теплъэр псэкIэ згъафIэ,
Уэ сэ ущызигъусэм
Iэпкълъэпкъыр есыр мафIэм,
Дунейр зыщIолыдыкIыр,
Къогъагъэ щIылъэр,
Дыгъэр укIытэу погуфIыкIыр,
Къысхуещ и нурыр тыгъэ.
Пщэдей усфIэкIуэдынуми,
ФIэIэфIщ псэм уи уэрэдыр.
Уэ пхуэдэ сэ згъуэтынуми,
Сщыгъупщэжынкъым куэдыр.
Свидетельство о публикации №119102702052