***
Ні ж бо про щось гоже,
А лізуть в голову думки
Все про щось негоже.
Про тебе , друг сердешний мій,
Мої думки давно...
Навіщось доля нас звела,
Як у тому кіно.
У світі все не просто так...
Щось вище є, так, що
Нехай все буде, як воно
Вже склалося само...
Пробач мені за спалах мій,
Що може не властивий віку,
Але ж моє ім 'я і є
Це -- "спалах смолоскипу"
Свидетельство о публикации №119102604471