Коли спадаe попiл маячнi, або Курцi

Коли спадає попіл маячні
з цигарки дня, який не вдався зовсім,
пригадується зовсім інша осінь,
пригадуються зовсім інші дні,

в яких були світанки запашні
в тенетах світлих теплого волосся,
і вибухала думка: «Все вдалося,
і має все вдаватися мені!»

Так, час навчив, – не тільки із зірок
складається нічне осіннє небо,
спаде невдачі попіл – жити треба,
і в мене ще доволі цигарок...


Рецензии
Просто идеальный круговорот образов...
Спасибо,
С уважением,

Сергей Хабаров   30.10.2019 00:21     Заявить о нарушении
Спасибо, Сергей!

Миклош Форма   30.10.2019 09:10   Заявить о нарушении