Квiтка

Твоє   ім’я казахскою, то Квітка,
Тож  квітни, посміхайся, Гульбану!
Я  з днем  народження   тебе   віршем,
Бажаю  радості,  здоров’я, талану,
У домі затишку,
Усміхнених  дітей,
Здійсненення   мрій,
І втілення   всіх планів,
Цікавих книг,
І  вартісних    людей,
Наступне свято, вже  під  власним   дахом,
Нехай  приємно   лиш дивує  кожен  день,
Смакуй   життя,  живи на повну    силу,
І   друзів   щоб    душа  не підвела,
 Ось муза,   що бажать тобі   хотіла!   
25.10.2019
____________________________________________
Гульбану   Бібічевій


Рецензии