Смерць на працы
Зламалася аб сталевы шпацыр
Рукi адбiлicя i побач ляжаць,
А наукола-рэчка, лясы, сенажаць...
Я мерыy роyнымi
Забiвау кувалдамi
Я цiснуy поуную
Праудамi i няпраудамi
Я цябе пабачыу-
I з галiнак зляцеy
Бо я у цябе закахауся
I жыць захацеy.
Мае сэрца разбiлася аб сталевы шпацыр
Мяне лечаць-прыкладваюць да с.
Я крычу-але мае словы
Ледзь лiсце варушаць
Хiба можна было прымушваць?
Згарэла сэрца на працы:
Зламалася аб шпацыр
Я цябе убачыу i з галiнак зляцеу
Бо я думау дауно так
I я жыць захацеу.
Чарнее ноч перад вачыма.
Хiстаюцца галiны-
Я ляжу у труне
Як вы-у г...
Свидетельство о публикации №119102508613