В пошуках iстини

Як гарно! Я неначе у раю!
Де гарно? Тут неначе пекло!
На лавочці сиділи двое.

***
Тисячі під горою.
Лиш один на горі.
В чому сила? В правді сила!

***
Народився, трудився, назбирав... Помер.
Народився, трудився, віддавав... Помер.
Кінець один, а слава різна.


2018р.


Рецензии