Беру з собою
Беру з собою мамин образок.
Я встояв не одну нерівну битву
Й не відступив назад ані на крок.
Я вдячний дуже мамі за молитву,
І вдячний , що м’я Ангел стереже.
Стаю щораз під кулі,мов на бритву,
Й надіюсь ,що Господь м’я вбереже.
Беру з собою в Господа я віру,
Без неї ні на мить не зостаюсь.
Лиш на життя і мир роблю офіру,
Щомиті я до Господа молюсь.
О, мамо і Небесная Царице,
Схиляю голову пред Вами я свою.
Молюсь я сам і Вас прошу молиться.
В молитві на колінах я стою.
Беру з собою віру і надію,
І всю Господню й мамину любов.
Про мирне небо на війні я мрію,
Й щоб не лилась на землю більше кров.
15.10.2019 р.
Свидетельство о публикации №119102507623