bambam...

Лужи заполняются Снаружи, Колодцы — Изнутри...— Любовь...

Baby, I am yours for a little while
But only for today 'cause I'ma stay wild
Play it right or I'll leave you in the blue
You only got tonight, so baby boy come through...

© Olga Karpilova  «bambam...»


Рецензии