Про товстого Сенатора з наколками...

"ПанОве,якщо у вас
з\являеться лисина
i росте живiт,не
хвилюйтесь: це ви
перетворюетесь iз
грозного вояки в
римського сенатора!"


Гумор з "Однокласникiв"




Молодим i худим воякою iхав
вiн на конi в  Улан-Батор,
А повернувся на "Мерседесi",
товстим i лисим,з наколками,
i "погонялом"-"Сенатор"...


Рецензии