Сказати дякую - нiчого не сказати

Сказати дякую - нічого не сказати,
Педагогам із Великої Тур'ї.
Всіх благ земних усім їм побажати,
І успіхи не мають хай країв.

З очей присутніх тільки тепло лилося,
Світились щирістю обличчя ж бо в усіх.
Місця лукавості і фальшу не знайшлося -
Гостинності давно дух переміг.

Доброзичливість і чуйність тут панують ,
Сумління чисте,правда і добро,
Думки прекрасні буйно так вирують,
І всіх об'єднує лиш людяність й добро.

Тепло,душевність,щирість,небайдужість,
Бажання чути,бачити,радіть.
Нехай це все вам завжди й всюди служить,
І тільки в щасті й радості живіть.

18.10.2019 р.


Рецензии