Тепло вигодян
Хоч дощ мене зустрів і проводжав.
Говорили про близьке,про наболіле,
І зал мені любов всю дарував.
Приємно було бачить їхні очі,
Обличчя випромінюють тепло.
Якби могли,сиділи б і до ночі,
Бо говорить про що у нас було.
Велике вам спасибі,вигодяни,
За теплу зустріч,усмішки,тепло.
Нехай Господь на вас з Небес погляне,
І Ангел хай візьме вас під крило.
06.10.2019 р.
Свидетельство о публикации №119102308784