Щастям сво м звала
І ти знов одна,
Смуток на душі,
Не гріють тебе слова,
Що проходить все
Щастя буде знов!
Серед міста мрій
Холодіє кров...
П-в
Щастям своїм звала,
Долю йому зв'язала,
Нитки усі віддала,
Душа тепер безкрила.
Тільки йому співала,
Всі мрії довіряла,
Та снігом все укрило,
Згасло твоє світило
2. Нащо вірила,
Та кохала ти,
Життя марево,
Біль прошу: пусти!...
Відшукаєш дім,
Любов - небуття,
Серед сонця грім,
Нема вороття.
Свидетельство о публикации №119102206427