Коли ласкаво Всесвiт вiдкрива долонi...
Місцями швидкоплинного дитинства, -
Знов в пристрастної пам’яті полоні,
Де дні людські нанизані в намисто...
Бабуся, мама,татко,стара хата,
Розлога груша-дичка на подвір’ї.
Молодший братик, возик коліщатий,
Качки в ошатному яскравім пір’ї.
Дитинства крапельки, які ж вони жадані..!
Щастя і сум,що якось завжди поруч...
У сховах пам’яті – мрійливо-бездоганні,
Але насправді то лиш долі обруч.
Вклонімося ж за все Світу Творцеві!
За все що мали,маєм, і ще будем мати,
Плекаймо Царство Боже у собі,
Щоб бУло , що нащадкам передати.
Свидетельство о публикации №119102205475
...
"Коли ласкаво Всесвіт відкрива долоні
Місцями швидкоплинного дитинства..."
...
А ось про маленьку дівчинку - це моя донька Маргарита:
http://stihi.ru/2021/02/02/9507 .
...
З теплом Саша.
Принц Андромеды 12.03.2021 00:42 Заявить о нарушении