Наш Президент

Він найкращий кандидат у президенти
Чесний, мудрий та освічений у всьому
І ніякі в світі та в країні інциденти
Не завадять нам в свободі слова
Володимир Олександрович врятує Україну
Від хабарництва та лиха на Вітчизні
І ніхто не має права ображати кандидата,
Котрий переміг у виборах з великим вже відривом
Український наш народ йому повірив,
І відсотки говорять самі за себе
Володимир Олександрович – наш президент віднині
І колишню владу вже ніхто нам не поверне,
Другий тур вже майже за два тижні
Ми бажаємо всі разом перемоги
Кандидату, що нам збереже Вітчизну,
І який прийде на допомогу


04.04.2019


Рецензии