Я тебе не можу вiдпустити
Ти в мені…
Тихий смуток… Незабутні миті…
Вічні сни…
Ти мене не можеш відпустити…
Ми – одне…
Обереги… Срібні пута-нитки…
Сон мине…
Ми з тобою разом, завжди, всюди…
Ми – це ми…
Нерозривність… Янголи і Люди…
Ти, я – сни…
20.10.2019
Свидетельство о публикации №119102106285