Кроки

           Святій Трійці в Тиші
             присвячується


1

ліпше, кажуть, жити
ліпше — в рухові
внутрішньо рухатись
в Богові можна
                змінитись
Бог тоді схоче змінити
                зовнішнє —
й поглядом збачити внутрішнє
внутрішнє — й зовнішнє
в погляді Божім
ходити


2

Світла Присутність – вічність
                у суті!
...а як вкинула осінь сум
як в озерце
яке
його серце?


3

Всі Його не бачили
а вже осінь: простість! —
Бог дійшов молодим
як доходив досі, —
я іду золотим, золотиться —
                осінь...


4

я докроковую додому
Дім в домі
як Світло в світлі...


5

Це ж крок
з мертвої сточини
Сходьте —
з мертвої
точки.


6

Чи Бог перестане
личини возити?
Бог ходить в Тиші. —
це я перестану
з ризиком бити —
І раптом
у Тиші зникну.


7

Має ще Тиша
до себе збудити...
а як не ходити —
життя заїздити...
чи — заговорити...
і проговорити

18.10.2019,
ранок, літо в осені


Рецензии