Напрыканцы...
Крыніцы пачвар;
Мой верасень крохкі,
Суворы сцэнар...
Ва ўсім афарбоўка:
Кадук, рагаччо,
І быццам пляцоўка,
Сякера з плюшчом.
Свабода - аракул:
Сьцізорык вайны,
А дзесьці, наогул,
Вяршок для труны...
Свидетельство о публикации №119101906063