Як вiйна обiйшлась без Хоми...

"Во времена американо-
вьетнамской войны,в
Советском Союзе был
объявлен клич:
-"Добровольцы,поможем
Вьетнаму!"
В украинском селе,в
военкомат приходит
трое добровольцев и
просят их записать.
-"Добре,хлопцi,тiльки
прошу уяснити,що
прийдеться вашi iмена
переробити на
вьеьетнамський
манер.Ось ти,Петро,
будеш зватися Пой,
ти,Микола,будеш
називатись Мой,а ти,
Хома..."
-"Та нi,хлопцi,я
передумав iхати у цей
Вьетнам..."

Юмор из "Одноклассников"


Iмена тi стiною зiмьятi:
Бо малi у Вьетнамi дома...
Вiн не буде його мiняти:
Патрiот Украiни Хома...


Рецензии