Beautiful Venice and Villa Cesarina in Valganna

Beautiful Venice and Villa Cesarina in Valganna ...
They become like the real gem in my heart ...
There I meet best friends for my soul ...
Through them I know of beautiful Italy ...
I have experienced in a whole new way ...
All art masterpieces ...
It's a whole new experience of life ...

Zoja Sperstad


Vakre Venezia og Villa Cesarina i Valganna...
De blir som ekte perlen i hjertet mitt...
Der mшt jeg beste venner for min sjel...
Gjennom dem jeg kjent med vakre Italia...
Jeg har opplevd helt pе ny mеte...
Alle kunst mester verkene...
Det er helt nytt ung opplevelse av livet...

Bellissima Venezia e Villa Cesarina a Valganna ...
Diventano come la vera gemma nel mio cuore ...
Lм incontro i migliori amici per la mia anima ...
Attraverso di loro conosco la bella Italia ...
Ho sperimentato in un modo completamente nuovo ...
Tutti i capolavori d'arte ...
И una nuova esperienza di vita ...

Zoja Sperstad


Рецензии