Шихидхуьр

               
  (Мани)
Ирид рекьин кьуна гирве,
Душманриз вун хьанай къеле.
Бахтлу я вун авай уьлкве,
Лекьерин макан Шихидхуьр.
          Припев:
Шихидхуьр,Шихидхуьр,
Шейхер-п1ирер авай хуьр.
Тарихдин я шагьид хуьр,
Мелер –мехъер авай хуьр.

Мукьва ийиз аранни дагъ,
Синераллай женнетдин багъ.
Бахтлу хьурай гьар са утагъ,
Икьван чаз масан Шихидхуьр.
          Припев виликанди:
Гуьне патан ч1ал я фарман,
Гьар лезгидин руьгьдин Лукьман.
Самад булахдив гва дарман,
Гьала шад девран,Шихидхуьр.
            Припев виликанди:


Рецензии