Ми руськi до скону

Ми руськi до скону,
Хоч змiшана кров -
Варягiв, слов'ян, та валахiв.
В нас кожна iкона
Спiва про любов,
Що сяэ з Голгофськоi плахи.
Хрещенi, та часто не знаемо меж,
Бурлить в нас i радiсть, i горе.
I ходимо поруч з Христом узбереж,
Життiвського грiзного моря.
Ми Хрест свiй святий, як батьки, бережем,
А вiру у серцi плекаэм.
Ми душу вiд зла та гріхів стережем,
I маримо Божиiм раэм.
Бо  руськi до скону,
На нас Божий Хрест.
Не знаэм полону,
Бо Бог наш Воскрес!


Рецензии
Хорошо написано!
С теплом -

Ан Боярский   19.09.2023 14:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.