Ваш скобродь! СковороДК готов

Сообразно v уставу скотов

Тут у нас гонды просто хостол v.
Бо а шо, ну, такого, хы,
Колы мы раптом возьмымо
Хоть Мадонну во Коціка зь.

Да! В нас діткы шо хочуть
Вvэ в батькэj рыльськых роблять.
А  Морозко обросшыj,
Шо, музея sэ зверам?

Ну, да Стрэльськыj чудесныj
Шэ, быть моv, педагог і.
От він полёк і врезал
Детворе Пацуковскоj.

Прі совете Валеньсіjкы
Дэсь у новым Яновы
Засмыелысь аv з леку,
Шо j устав в дідка е вvэ:

Да вы шо?! Да каб еслі!..
Где v у вас есця грошы,
Шоп лішыцца маёмасьці зь,
Коль vывёш, как бамvоj ось.

Да і ныц в vыд ны чулы j,
Хто такоj за сатірык
Sэ завівса в Мохрі, хі!
І но діткы всё відають.

Не! Поэт коль ты стычыj уш,
То поjды выдаj кныvычок
Ув дырvавныj пічатніцы.
От товді j побалакаім.

А то он частным образом
Налепіл нам прам сборнікаф.
Это что за іздатільство –
Кудрявоj да с Лохматовым!

Ну, да разве ты в Ёга лі
Гондэ рынувся, хлопчыку,
Раз шэ о, дывы, гоныся
Но за славо у лаборыj.

Бы Васыль прам аv надывся
Заслуvыты пошану даv,
Колы звёзды ны так стоять
Пуд Озірісом з граблямы.

Всэ у нас прокумеканэ,
Дэ і шо моvэ Пекач ваш.
От с чого но j смыемоса v
Ф шылягэj да ныкэчычок.
 


Рецензии