О! Ты дастоjна ж jiсы j
Дэ, твуj, твіj хоть гаппітіт.
А то, подывы но, гуп-гух –
С посціль і вvэ шкварк в vывіт!
Дэ розум твоj, міj роднулька?
Ны в мэjі чы во бороді фш?
Ну, ек помінутно гнутыся
Пырыд vывотным своjім?
Ведь ты ны во гэта шкура.
І ны гэтоj лоб дурныj.
Бо каvыш vэ: от, маё вуха.
А гато, вав, глаз і зубыs.
А хто v гэ в тобі всэ каvэ?
Ну, ек гэто? Ныц і ны біг?
То я зарэ морквыну вшквару
Ув неку баранку тобі!
То, мо, хоть з якэjі кутныці
Вытычэ с пара сочків,
Покыль увзварыця супчык, хі,
Да во с корыцё j с пырці.
Шо v у мынэ пак в макі3…
О! дак пора уvэ бігчы!
Дэ… куды гэтоj дідко
З водкыё v во за хлівчык…
Вот колы но будым хліб ісьць.
Слюнкы как вытекуть всі.
І чыстота у крові скіль.
Но v веть, калі попоСтывсь.
Но… чы поjмуть постолы
Чобота во, подывы.
Грызты вvэ трэ v jім горіхы.
Зубы коб вылытылы.
...вот оно хто ву нас jісьць
Наjдоjстоjніj чым всі
(фотку лабуркы дывысь)
Свидетельство о публикации №119101608360