paused deep...

Запах Роз в Голове, срезанных Вчера, так прозрачно пахнет сегОдня...

............................. the smell of roses in the head,
............................. cut off the yesterday,
............................. so transparently smells today...

© Olga Karpilova  «paused deep...»*
________________________________
* - глубоко остановился...


Рецензии