This is the only thing that matters to me now...

This is the only thing that matters to me now ...
It's been a very long time ...
It is to inspire you with the power to resist in life ...
And build our dreams for peace, art, culture ...
This is history's requirement to preserve culture ...

Это единственное, что важно для меня сейчас ...
Это было очень давно ...
Это вдохновляет вас силой сопротивляться в жизни ...
И строить наши мечты о мире, искусстве, культуре ...
Это требование истории, чтобы сохранить культуру ...

Dette er eneste som er viktig for meg n;...
Det har v;rt veldig lenge tiden...
Det er ; inspirere deg med kraften til ; motst; i livet...
Og bygge dr;mmene v;re for fred, kunst, kultur...
Dette er historiens kravet for ; ta vare p; kultur...

13.10.2019 Zoja Sperstad


Рецензии