Нинди кызык замана

Жэй уткэч кышларга таба ялгызлар жылы эзли.
Эбилэрдэ бабайларда берсен иптэшкэ кузли
Сайтка кереп танышам дип язалар гаризалар
Фото сурэтлэрен куеп яшлэрен сызып куялар.

Кайсылары бик осталар остарып беткэннэре.
Бер ун ел элек фотоларын куялар шэрэлэрен
Ничек алар су керэлэр кара дингез буенда
Ничек алар ял итэлэр табигэт куенында.

Бик куплэре байны эзли андыйлары до чурта.
Беренэ бай кирэк тугел жонны чэчкэ кычыта
Тазалары кукрэк ача хормэтлэрен курсэтеп
Ябыгы нэрсэ курсэтсен бил курсэтмичэ колеп.

Кайсылары узен тота эби патшалар кебек.
Бер нэрсэ пешерэ белми белемедэ бер бортек
бик кызык ул сайт знакомства кемгенэ анда керми
Кемгэ нэрсэ кирэк булса кирэген шунда эзли.

Кут курсэтеп кызлар керэ минем кебек бабайга.
Мин аны бит кутэрэлмэм ул кон саен давайга
Менэ сезгэ сойлэп бирдем ул сайттагы хикмэтне
Сайтта утырып уткэрмэ ходай биргэн гомерне.


Рецензии
Чэнда-чэнда-чэндалар!..Рехмэт.
Сав булэгэз.

Аля Аджигитова   02.11.2021 12:11     Заявить о нарушении