Сiро-бiло-блакитнi

Сіро-біло-блакитні
Небу бачаться сни…
Хмари хмурі й привітні
Линуть в холоді злив…

П’ють вітри насолоду
З дощової води…
Журавлі у дорогу
Вирушають: Курли…

Шелест листя в повітрі…
Щемна ніжна печаль…
На сторінці Осінній –
Незрадливість прощань…

06.10.2019


Рецензии