В чн сть

Скільки створено Всесвітів різних,
Скільки писано гучних історій
Про драконів, як серце, залізних,
Про моря та небачені зорі.

Скільки мов та нечуваних криків,
Скільки болі людського буття
Шепотіли мені думи дикі
Все моє поетичне життя.

Хтось був поруч реальний та справжній,
Хтось з'являвся, як марево мрій,
До усіх я, як батько, уважний,
Як для сина, вони - досвід мій.

Нескінченні світи та сюжети,
Нескінченна і авторська роль.
Я малюю чарівні моменти,
Та не я їх чарівний герой.


Рецензии