Роберт Бёрнс - As cauld a wind...

Какой сквозняк, аж дрожь берёт,
И пусто в церкви, холод, чёрт,
И не согреешься с попом,
И деться-т некуда, как об пол лбом.

As cauld a wind as ever blew,
A caulder kirk, and in’t but few;
A caulder preacher never spak; –
Ye’se a’ be het ere I come back.


Рецензии