Краса осенi в Карпатах
У чудових,у багатих.
Ні з чим її не зрівняти,
Про це треба пам’ятати.
Барви всі перемішались,
Так красиво поєднались.
Вбралась в шати вся природа,
Мов дівоча гарна врода.
А багряную палітру
Заколисують там вітри.
Ще й співають пісню дзвінко,
Й павук снує павутину.
У Карпатах пречудово,
Я приїду туди знову.
Торкнусь в саду я зранку віття,
Знов вдихну свіже повітря.
Краса осені в Карпатах
Не у фразах лиш крилатих.
Моє серце туди лине:
І в Слободу,і в Долину.
І в Слободі,і в Долині
Ця краса не сидить в скрині.
Вона милує усюди,
Там живуть прекрасні люди.
02.10.2019 р
Свидетельство о публикации №119100300183