Беларусь - мая радзiма

 Адкуль шлях пачынаецца да зорак?
 Адкуль пазнала свет я i зямлю?
 Дзе адчуваю родным кожны узгорак,
 Дзе берагу я у сэрцы вёсачку сваю?

 Дзе тчэ вясна квяцiстыя карункi,
 Што прыгажосцю славяцца у свеце?
 Дзе сонейка ярчэй, а месяц стрункi,
 I дзе у дубах губляе стрэлы вецер?

 ЗямлI славянскай сцiплая дзяучына,
 Была заусёды ты спагадлiвай i годнай...
 Люблю цябе, бацькоу маiх краiна,
 Квiтней багаццем, мудрасцю народнай!


Рецензии
Как песенно и по настоящему славянские мотивы! Радости вам,моя хороная!

Александрова Галина Федоровна   03.10.2019 08:38     Заявить о нарушении