***
Тlеххьара хаьдар, вай вахара никъ.
Цу хана дар из, хьона гарга йолаш,
Цlаьхха бlаргвайча, ловзадувлар дог.
Хьо ца гуш дувла ди, сона-м дlаьхлора.
Гургвац-те хьо, аз хийла никъ бора.
Езачуннахь, везар хьо lеха ма ле.
Дега чура тешаш хьох со леларгья.
Тешаме воаца кlант, гlанах ма гуйла.
Го тоссаш эшац хьох цхьаккха е уйла.
Зама дlаяхача, тlаккха кхетаргва хьо.
Мичахьа ба безам са, хетташ хургва хьо.
Зама ядда яхача, хьо кхетаргва.
Массадолча адамий дог хийрлургда.
Сога ма хьежалахь, бицбенна безам.
Тlехьбиса болаш бий хьогара тешам.
Гlалгlайче, 2. Тов бутт 2019 шу
Свидетельство о публикации №119100206350