Ти можеш посм шку нести?

Ти можеш посмішку нести?
Як носять пиху зайві люди?
Де мілина їм тисне груди,
Як недонесені хрести?

Чи можеш словом розцвісти?
Весільною фатою вишні?
Що перетворює на вірші,
Думки, що спрагнуть без води?

Дивитись дИвами на світ,
Як зорі задивились небом?
Коли зусиллям вже не треба,
На променях лишати слід?

Умієш, все-таки, чи ні?
Робити, навпаки,між іншим?
Та перетворювать на вірші,
Очей, запалені вогні?

Звичайно, так... І просто неба...
Умієш, носиш, розцвіла...
Ти носиш шати з джерела...
Бо дива, це твоя потреба.


Рецензии