Ти вiчно у менi живеш...
Моя любов - то цілий світ.
Закохана в життя без меж,
З тобою в небі буду жити.
Щось починається і йде
І його кроки ледь помітні.
Вселенський спокій, світ ідей
І сонце вічно у зеніті.
І кожен день будую світ,
У тому світі ми з тобою.
Це мій політ, це мрій політ.
Це називається любов’ю.
Свидетельство о публикации №119093001963