Я була тобою...

Я була з тобою...
Твій душевний відчай...
Мій душевний сніг...
Я була з тобою,
Я була тобою...
Ти не міг...
Поселившись у душі,
Віднайшовши там притулок,
Я пишу тобі вірші,
Я ловлю з повітря звуки...
Снігом, снігом замело...
Лиш бунтує тихий спомин...
Те, що було - відгуло,
Відшуміло, в серці гомін...
Я не згадую тебе,
Щоб тепло не ворушити...
Ту любов, що до небес,
Ту любов, якою жити б...
Я не згадую той біль,
Я не згадую той відчай,
Я не згадую тебе,
Бо з тобою я у вічності...
Я не згадую той біль...
Він у серці народився
Бунтував у боротьбі,
Потім просто розчинився...
Відшуміли ті дощі,
Відшуміли ті розлуки...
Знову згадую тебе...
Твої очі,
Твої руки...


Рецензии