Нам байдуже, що потiм скажуть люди

Нам байдуже, що потім скажуть люди,
що наговорять в спину, нашепочуть.
Ми знаємо, що заздрощі облуди
завжди – у спину, і ніколи – в очі.

Тебе всіма назвали іменами,
в яких і краплі істини немає.
Ніхто нічого вже не вдіє з нами.
І ніц не вдієш з тими, хто кохає...

Нам байдуже, що потім скажуть люди,
коли від тебе йду стежками ранку...
Така, як ти, коханкою не буде,
а інших я не хочу у коханки.

..............................

Yves_Thos_20


Рецензии
Цікавий твір! Оригінально, несподівано. Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   28.09.2019 23:02     Заявить о нарушении
Дякую, люблю Ваші візити, Есквайре

Миклош Форма   29.09.2019 07:08   Заявить о нарушении