Friendship is to support best capabilities

I send my autumn joy to all friends ...
Friendship is to support best capabilities ...
Warm friendships to see need for each other ...
Then everyone happy to be themselves ...
Becoming Yourself to Create the Best World for Society ...

Я посылаю свою осеннюю радость всем друзьям ...
Дружба заключается в поддержке лучших возможностей ...
Теплая дружба, чтобы увидеть потребность друг в друге ...
Тогда все счастливы быть собой ...
Стать самим собой, чтобы создать лучший мир для общества

Jeg sender min h;st gleden til alle venner...
Vennskap er ; st;tte beste evner...
Varme vennskap ; se beh;ver for hverandre...
Da alle glade ; bli seg selv...
; bli Seg selv for ; skape beste Verden for samfunnet...

J'envoie ma joie d'automne ; tous mes amis ...
L'amiti; consiste ; prendre en charge les meilleures capacit;s ...
Amiti;s chaleureuses pour voir le besoin de l'autre ...
Alors tout le monde heureux d';tre eux-m;mes ...
Devenir soi-m;me pour cr;er le meilleur monde pour la soci;t; ...

28.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии