Люб друз! Добрий ранок!

Любі друзі! Добрий ранок!
Знову сонечко встає.
Буде хай смачним сніданок.
Силу хай Господь дає.
Хай Господь дає, що треба
Для очищення гріхів.
Хай вина наллє нам з неба
Із Своїх міцних міхів.
Хай Його дарункам раді
Будемо увесь свій час.
Хай не стане на заваді
Те, що з Ним розводить нас.
Він нам Батько, а не ворог.
Він не хоче смерті нам.
Не віддасть Він нас ніколи
На поталу ворогам.
Кожен з нас нехай співає
В Його честь нових пісень.
Хай усіх нас Він єднає.
Добрий ранок! Добрий день!
           27 вересня 2019 року.


Рецензии