Сатийна, бийса йоаг

Сатеман йисташка гlолла,
Сатийна, бийса йоагl. 
Цун седкъаш а дика толла,
Чуlийна сийрда доаг.

Цар гойт сона гlанаш хоза.
Аз халла кхетадаьд.
Бийса эттар тахан гlоза,
Лургйий-те кхоана мlаьд?

Сона гlанаш эшац бийса.
Цхьа гlайгlа тоъаргья.
Хьо лела йисташка нийса.
Хьа седкъаш сийрда да.

Цаl кхетанза гlайгlа хилча.
Кхы эшац дега тоам.
lа леторга а цlи тилча.
Ца бувцаш вутий хоам.

Сатеман йисташка гlолла,
Ма тийна, бийса йоаг. 
Цун седкъаш а дика толла,
Cакхийна сийрда доаг.

Гlалгlайче, 26. Моажала бутт 2019 шу


Рецензии