Прекрасна осiнь
Вклонилися у захваті сади.
Як натяк, що прийшла на зміну літу,-
На стежці помаранчеві сліди.
Такі вуста червоні у калини!
Береза одяглась, мов на свята!
І "прощавай" у небі лине-лине.
І прядиво сріблясте проліта
Свидетельство о публикации №119092606469