Намалюю Украiну без вiйни
Квітучу і родючу Україну.
Спокійними щоб були наші сни,
Й щоб чули ми лиш мову солов’їну.
Намалюю Україну без війни,
Її Карпати і Дніпровські кручі.
Там,де не буде духу сатани,
Й кірзак забереться навіки геть смердючий.
Намалюю Україну без війни,
Ріллю засіяну не мінами,а житом,
Квітучії широкії лани,
Всю землю,наче вкриту оксамитом.
Намлюю Україну без війни,
Тополю край дороги і калину.
Де не додасться нам від болю сивини,
Мамину хату,куди думками лину.
Намалюю Україну без війни
Там,де садитимуть сади,а не могили,
Де не побачим ми огненної стіни,
Де рідну землю всі би полюбили.
Намалюю Україну без війни
Там,де батьків додому всі чекають,
Чекають лиш з роботи,не з війни!
Й «Де татко наш?» - у мами не спитають.
Намалюю Україну без війни,
Де роси падають на землю,а не кулі.
Боже,Україну й нарід бережи,
Щоб всі щасливі в Україні були!
Намалюю Україну без війни,
Де мама обіймає доню й сина,
Де не пустка-хата й бур’яни,
А й де щаслива кожная родина.
Намалюю Україну без війни,
Без пострілів,без залпів,градопаду,
Де кожен скаже: «Думкою пірни
І уяви картину батьківського саду».
Намалюю Україну без війни,
Без стогону,без болю,без страждання,
Де не з війни повернуться сини,
Де буде музика лиш радості й кохання.
Намалюю Україну без війни
З вишневими садами й солов’ями,
Де діти поспішають з чужини,
Щоб опинитися в обіймах тата й мами.
Намалюю Україну без війни,
Де квітники цвістимуть біля хати.
Щоб не могили квітли щовесни
Й додому не з війни будуть чекати.
Намалюю Ураїну без війни,
Де прапор України майорітиме усюди.
Де не лягатимуть за неньку більш кістьми,
Де тільки МИР і СПОКІЙ ВІЧНО БУДЕ!
19.09.2019 р.
Свидетельство о публикации №119092508374