мо люди
серед темних ночей,
вражаючи стягують втому,
ти меня, я тебе , повно ідей..
ми тягнулися к небу,
сузір*я забувши, забувши себе,
лише кілька ідея,
і ми знову не спим.
і навіщо ви тягнете,
відпустіть...
що ви робите,
краще йдіть..
не з*єднати любов,
до життя, до буття,
і до темних ночей,
де почуємо очі..
очі своїх людей...
Свидетельство о публикации №119092508212